Genieten bij toprestaurant La Pasion te Middelkerke

(H)eerlijke gezelligheid in Middelkerke

Sinds de start in 1990 wist Johan Sabbe restaurant Chaplin uit te bouwen tot één van de toprestaurants in Middelkerke. Samen met zijn vrouw Angélique Coussens in de zaal en met zus Annick aan het fornuis is restaurant Chaplin een begrip geworden aan zee.

Geboren en getogen in de horeca wou Johan al vrij vroeg op eigen benen staan. Op zoek naar iets origineels, koos hij voor een klinkende naam in de filmwereld. Restaurant Chaplin brengt ook visueel een ode aan de grootmeester van het witte doek.

Sinds 2003 zit restaurant Chaplin in een gloednieuwe accommodatie, een huis dat nog aan gezelligheid wist te winnen. De zaal, goed voor vijftig zitjes, straalt grote klasse uit in een oase van gemoedelijkheid. De kraaknette nieuwe keuken met doorgeefluik in de zaal is een juweeltje.

Sinds 2017 hebben we besloten om een nieuwe weg in te slaan. Daarom hebben we ook gekozen voor een nieuwe naam: 'La Pasion'. Zo bieden wij u ook vanaf vandaag onze overheerlijke tapas aan. Klassieke gerechten  en seizoensgebonden suggesties, van maandag tot en met zaterdag is er ook een lunch. Bekijk ze snel op onze kaart, of kom ze vandaag nog proeven!

La Pasión is gespecialiseerd in dagverse producten, liefhebbers van vis en vlees komen hier aan hun trekken!!

Gesloten op woensdag en donderdag.

Leopoldlaan 95
8430 - Middelkerke
BE -

Tel : +32 5 931 06 38

info@lapasion.be
BTW BE 0441.639.911